Duizelingwekkend wonder slaat wetenschap met verstomming

Abalakskaya icon of virgin Mary.Groot wonder!!! Geen wonder kan groot genoeg zijn voor drie uitroepingstekens, zou je denken, maar deze eureka is zelfs reden voor een eerste CUT de CRAP nieuwsbericht. Dat kan tellen en bovendien, ‘t is een vrouw! Nu ben ik de laatste die zou willen suggeren dat niet alle vrouwen wonderen zijn, au contraire mes chères, maar ook net daarom. Dat maakt haar tot een wonder boven wonder, dat elke wildste verwachting meermaals overtreft. Ze is veelzijdig als geen een, geliefd als geen ander, ze heeft helende krachten en stevige vezels. Toch wordt de wereld haar ontzegd en vice versa, want – nu komt de aap met gruwel uit de mouw – haar vruchten zijn verboden.

Dankzij haar toverkracht heeft ze gelukkig nog overal ter wereld fans, die haar helpen te overleven, soms met het risico om er zelf het leven bij in te laten, of dan toch niet te overleven zonder geplunderd te worden en geruime tijd in een kooi te moeten doorbrengen. Fair is anders.

Het goede nieuws is evenwel dat de wetenschap haar sinds kort ter hulp snelt en haar als een klein wonder erkent. Natuurlijk staat ook het (R)EVOLUTIE-team paraat voor vrouwen in nood. We hebben dan ook onze eerste CUT de CRAP (r)-actie en al ongewoon veel aandacht aan haar gewijd. Terwijl ons stekje hier nog in de steigers staat, niet om aan te zien, werd het optrekje van deze duizelingwekkende schoonheid uiteraard meteen omgebouwd, gerestaureerd en herschapen tot bezienswaardigheidje, absoluut een bezoek waard.

Je ontdekt er al wilde verhalen over wonder, donder, heksenjacht en vervolging tot de dood. Je ontdekt hoe deze dame harten verovert en ziekten verslaat. Een mens zou voor minder drie uitroepingstekens plaatsen, toch!!!? Dames en heren, bioappels, bioperen, voor alles, behalve voor meer zever, over een plant die waarempel levens kan redden, kun je voortaan terecht bij CUT de CRAP on:Cannabis!

Reageer